Everything Else

Peter Ruttens, Serge Baillieu ✝️ en Rudi Caethoven richtten in april 2015 Roadhouse Classics op. Vandaag baten Peter Ruttens en Inge Aerden de zaak nog steeds met toenemend succes uit.

De ROADHOUSE is gelegen op het hoogst gelegen punt van Zolder met een prachtig uitzicht op de kanaalbocht van het Circuit van Zolder. Indien je ons vraagt, wie zijn onze bezoekers, zijn we het eerste halfuur niet uitgepraat. Jong, oud, liefhebbers van racewagens, exclusieve wagens, oldtimers, motorfietsen en custom bikes, sportfietsers maar ook de gewone wandelaar.  

Over één ding zijn de bezoekers het allen eens.... de ROADHOUSE heeft iets, dat je nergens anders vindt.  Het interieur oogt uiterst gezellig en men voelt er zich meteen thuis aan de bar, in de gezellige zithoekjes of in groep samen rond de tafel.  

Men staat open voor leuke voorstellen en/of ideeën. Er is een pool hall, een vergaderruimte tot 25 personen voor organisaties of bedrijven, en bovenop terrassen buiten, zowel achteraan met zicht op het circuit of vooraan met zicht op groen.

Je komt met vrienden of soms alleen maar voor je het weet, raak je toch ergens aan de praat. Er zijn de bezoekers die nog net even binnenwippen na het werk voor een verfrissing, of een lekker kopje koffie in de winterperiodes. 

Sommigen komen gewoon wat in de zetel hangen en genieten van de keigoede muziek. Anderen zitten op het balkon of de ruimte achteraan om de evenementen die het Circuit van Zolder aanbiedt, te spotten.  Meestal staat de televisie aan en zo zijn er mensen die meepikken wat er op het scherm verschijnt, in een ruimte waar ze niet hoeven alleen te zijn. 

En af en toe geven we een concertje weg, zoals dat van onze vaste artiest Jeff Brown (ex-singer & bassist The SWEET).

2015 - start
Roadhouse Classics vandaag

Clubs IN THE RoadHOUSE

Corvette Club Belgium
in the house
last Friday / month
Club Quadrifoglio Belgio
(Alfa Romeo club)
n the house
last Friday/month
Capri Drivers België
in the house
3th Sunday/month
BMW Motorclub Vlaanderen
in the house
2nd Thursday /month
vzw Gouden Pootjes
in the house
every month

Heb je een lokaal nodig om te vergaderen?
Wil je een feestje voor vrienden of familie organiseren?
Een viering met uw vereniging?
Twijfel niet, contacteer ons op het nr. +32 475 67 76 41

Openingsuren

's Maandags zijn we gesloten

Vanaf 8 april 2024

Locatie

Publiek - Firma's - Mobielhomes... Op Circuit Events komt er een massa op gang die naar het circuit trekken of vertrekken vanaf het Circuit. Niet voor niets dat er dan de nodige politiebegeleiding en vrijwilligers op post staan om het verkeer in goede banen te leiden. 
Dat betekent ook dat wie de Roadhouse Classics wenst te bezoeken, dat kan, maar wel via een andere route.


Roadhouse Stuff